Η εταιρία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η εταιρία RIGATOS διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή επίπλων Κουζίνας – Ντουλάπας και την δημιουργία ευέλικτων κατασκευών από Corian.

Μελετάμε ξεχωριστά τον κάθε χώρο με στόχο να δημιουργούμε εφαρμογές επίπλων που θα ξεχωρίζουν για την εργονομία και την λειτουργικότητά τους και θα ικανοποιούν την προσωπική σας αισθητική. Για το λόγο αυτό επενδύουμε διαρκώς στην εκπαίδευση του προσωπικού και την ανανέωση του εξοπλισμό μας, ώστε να έχουμε ένα τελικό προϊόν που θα ξεχωρίζει για την ποιότητα και το design.

Παράλληλα προσφέρουμε σύντομο χρόνο εκτέλεσης των εργασιών και ανταγωνιστικά κοστολόγια. Επιπλέον έχουμε δημιουργήσει μια σύγχρονη έκθεση όπου μπορείτε να δείτε από κοντά τη μεγάλη γκάμα υλικών και μηχανισμών που σας προτείνουμε και να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενας φιλικός χώρος με επιλεγμένες προτάσεις κατασκευών, υλικά και μηχανισμούς, για να γνωρίσετε από κοντά τις επιλογές που έχετε ανάλογα τις ανάγκες σας και την αισθητική σας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ CORIAN

Γνωρίστε από κοντά το καινοτόμο υλικό Corian, τις επιλογές χρωμάτων που προσφέρονται και τις δυνατότητες που δίνει στο σχεδιαστικό μας τμήμα η ευελιξία στην επεξεργασία του.

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η μεγάλη εμπειρία της εταιρίας, μας επιτρέπει να προτείνουμε λύσεις για χώρους με ξεχωριστές απαιτήσεις, όπως μικρά διαμερίσματα, ενοικιαζόμενα καταλύματα και βοηθητικούς χώρους, γραφεία κ.λ.π.